Науково-технічні аспекти визначення відповідальності за порушення якості електричної енергії - Гриб, Олег Герасимович; Сендерович, Геннадій Аркадійович; Щербакова, Поліна Геннадіївна (Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості, 2013)
У статті проведено аналізування відомих рішень із визначення часткової участі постачальників і споживачів у відповідальності за порушення якості електроенергії та оцінення перспектив розвитку досліджень у цьому напрямку.
Keywords: економіка України; нормативний підхід; параметричний підхід; джерела струму; напруга