Особливості модифікування композицій поліолефінів, які здатні до зшивання та самостійного загасання - Чулєєва, О. В.; Василець, Л. Г. (НТУ "ХПІ", 2016)
Отримано композиції поліолефінів, які здатні до зшивання та самостійного загасання. Показано, що змінюючи співвідношення між компонентами системи зшивання та антипіренів, можна отримати композиції поліолефінів, що забезпечують високі показники пожежної безпеки і високі ступіні зшивання одночасно.
Keywords: силові ізольовані провода; полімерні матеріали; кисневий індекс; ступінь зшивання; антипірени; пожежна безпека