Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування - Власова, Наталія Олексіївна; Пестіна, Г. О. (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2009)
Обґрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки щодо кількісної оцінки ефективності проведених наукових досліджень.
Keywords: ринок продовольчий; асортимент; безпека економічна; сировина; витрати; конкурентоспроможність; система гелеутворююча; прибуток; ціна; напівфабрикат; диня; політика цінова; продаж; якість продукції; рентабельність