Власова, Наталія ОлексіївнаПестіна, Г. О.2015-04-272015-04-272009Власова Н. О. Особливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування / Н. О. Власова, Г. О. Пестіна // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2009. – Вип. 1 (9). – Ч. 1. - С. 278-286.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/14429Обґрунтовано основні складові та методичні підходи до визначення ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчування. Виконано розрахунки щодо кількісної оцінки ефективності проведених наукових досліджень.ukринок продовольчийасортиментбезпека економічнасировинавитратиконкурентоспроможністьсистема гелеутворюючаприбутокцінанапівфабрикатдиняполітика ціновапродажякість продукціїрентабельністьОсобливості оцінки ефективності інноваційних технологій щодо виробництва нових продуктів харчуванняArticle