Організаційно-методичне регулювання формування вартісної оцінки людського капіталу в стандартах оцінки та бухгалтерського обліку - Давидюк, Тетяна Вікторівна (Університет банківської справи Національного банку України, 2011)
Відмічено про необхідність наближення стандартів бухгалтерського обліку до міжнародних та європейських стандартів оцінки в частині визнання та оцінки елементів людського капіталу.

Th e necessity of approximation accounting standards to international and European standards of estimation in the context of recognition and estimation of human capital elements has been seen in the article.
Keywords: міжнародні стандарти оцінки; європейські стандарти оцінки; стандарти бухгалтерського обліку; людський капітал; фінансова звітність; інтелектуальні активи; бухгалтерський облік; international standards of evaluation; European standards of evaluation; accounting standards; human capital; financial statements; intellectual assets