Розвиток інформаційної компетентності студентів у навчальному процесі внз - Решетняк, Сергій Борисович; Решетняк, Олена Володимирівна (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2016)
Стаття присвячена аналізу проблем розвитку інформаційної компетентності студента в системі навчання у ВНЗ. Автори розглядають важливі напрямки цього процесу: впровадження в освітню практику інтерактивного навчання; розвиток партнерських відносин викладачів і студентів; активне включення в навчальний процес інтернет-технологій.

Статья посвящена рассмотрению вопросов развития информационной компетентности студента в современном учебном процессе. Авторы рассматривают такие направления, как: внедрение в образовательную практику интерактивного обучения, развитие партнерских отношений преподавателей и студентов, активное использование интернет-технологий в учебном процессе.

This paper is devoted to the issue of development of student’s informational competency in the learning process. The authors emphasize and discuss such directions as implementation of interactive teaching; developing of partnership relations between teachers and students; active use of internet technology in educational process.
Keywords: студенти; інформаційна компетентність; розвиток; навчальний процес; інтернет-технології; студенты; информационная компетентность; развитие; учебный процесс; интернет-технологии.; student; informational competence; development; learning process; internet technology