Оцінка вартості підприємства як індикатор ефективності управлінської діяльності - Жорова, Є. Р. (НТУ "ХПІ", 2013)
The paper outlines theoretical basis for the valuation with EVA method. The enterprises valuation was made for period of 2002 to 2012. The study highlights basic problems of low efficiency of management at the enterprises.

В статті окреслено теоретичне підґрунтя оцінки вартості підприємств за методикою EVA. Проведена оцінка вартості вітчизняних машинобудівних підприємств в період з 2002 по 2012 рр. Дослідженні основні проблеми низької ефективності управлінської діяльності на досліджуваних підприємствах.
Keywords: машинобудівні підприємства; ринковий підхід; витратний підхід; дохідний підхід; методика EVA; індикатор прибутковості