Можливості комерціалізації інноваційних технологій в післявоєнний період - Євсєєв, Андрій Сергійович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В доповіді доведено, що післявоєнний період є унікальною можливістю для розвитку інновацій та їх комерціалізації. Важливими факторами успіху є підтримка з боку держави, залучення інвестицій та адаптація до нових ринкових реалій. Використовуючи різні методи, підприємці можуть ефективно інтегрувати технології у суспільне життя та сприяти економічному відродженню країни.
Keywords: інтелектуальна власність; комерціалізація; технології; розвиток; ефективність; промислові підприємства