Стратегія інноваційного розвитку галузі охорони здоров'я - Галацан, О. В.; Садовський, Віктор Артемович; Семенченко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуті концептуальні підходи до формування системи інноваційного розвитку галузі охорони здоров'я в місті.

Conceptual approaches are considered in article to shaping designing to branches guard health in city.
Keywords: проекти інноваційні; система управління; експеримент організаційний