Вплив теплового стресу на працездатність населення - Могила, Р. А.; Хондак, Інна Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Доведено вплив теплового стресу, як комплексу факторів: екстремальних температур і вологості, на працездатність населення.

The impact of heat stress, as a complex of factors: extreme temperatures and humidity, on the working capacity of the population has been proven.
Influence of thermal stress on working capacity of the population
Keywords: тепловий стрес; зміна клімату; heat stress; climate change