Інформаційне забезпечення вартостної оцінки бренду по методиці компанії Іnterbrand - Кононюк, Олександр Олександрович; Перерва, Петро Григорович (My University, 2021)
Розроблено удосконалення модель оцінки вартості бренду (Brand Valuation Model) компанії Interbrand, яке засновано на методі чистої приведеної вартості бренду і складається з чотирьох базових послідовних етапів.
Keywords: бренд; вартісна оцінка; інформаційне забезпечення; креативні технології; інтелектуальна власність