Савченко, Т. С.Бусигіна, І. Е.2023-12-042023-12-042023Савченко Т. С. Удосконалення виробництва кефіру з додаванням ехінацеї [Електронний ресурс] / Т. С. Савченко, І. Е. Бусигіна // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 119 - 121.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71478ukкисломолочні продуктиздорове харчуванняправильне харчуваннявиробництво кефіруУдосконалення виробництва кефіру з додаванням ехінацеїArticle