Методичні вказівки до виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "Управління стратегічними змінами" - Коптєва (Фадєєва), Ганна Миколаївна; Прохоренко, Олена Вікторівна (My University, 2023)
У сучасних умовах господарювання, яким притаманні стрімкий розвиток технологій, скорочення періодів життєвого циклу товарів, галузевих ринків та технологій, поглиблення глобалізаційних процесів, інтеграційні трансформації, підприємства повинні бути налаштовані на усвідомлення необхідності проведення змін та їх постійне, обґрунтоване, структуроване і злагоджене впровадження. У відповідь на стрімкі зміни, які постійно відбуваються в зовнішньому середовищі, кожне підприємство має розробляти та впроваджувати адекватні дії. Стратегія кожного підприємства повинна містити систему стратегічних змін, оскільки тільки системний підхід до формування стратегічних змін на підприємстві може привести до успіху. Управління стратегічними змінами – це дисципліна циклу професійної підготовки здобувачів вищої освіти магістерського рівня підготовки спеціальності 073 «Менеджмент».
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; менеджмент; управлінська діяльність; підприємницька діяльність; ринкові відносини