Методичні вказівки до лабораторної роботи "Механізм передач та повороту багатоцільового гусеничного транспортера тягача легкоброньованого (МТ-ЛБ)" - Веретенніков, Євгеній Олександрович; Сівих, Дмитро Георгійович; Карпов, Вадим Олегович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета лабораторної роботи – вивчити устрій та роботу механізму передач та повороту (МПП) багатоцільового транспортера-тягача гусеничного легкого броньованого (МТ-ЛБ).
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; механізми передач; механізми повороту; тягачі легкоброньованого (МТ-ЛБ); МТ-ЛБ; конструкції транспортних засобів високої прохідності; багатоцільові гусеничні транспортери