Туризм подій та вражень як фактор розвитку туристичної індустрії України - Волченко, Анна Сергіївна; Новік, Ірина Олексіївна; Матросова, Вікторія Олександрівна (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського, 2021)
Доведено, що розвиток подієвого туризму і туризму вражень в різних регіонах України дозволяє їм підняти свою туристичну галузь на більш високий рівень, навіть, незважаючи на низький туристичний потенціал.
Keywords: подієвий маркетинг; бізнес-індустрія; туристи; підприємства