Модернізація зварювальних цехів - Маршуба, В'ячеслав Павлович; Сітніков, Борис Валентинович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Викладено короткі теоретичні відомості та методичні вказівки для самостійного виконання курсової роботи з дисципліни «Модернізація зварювальних цехів», які дозволяють розв’язати ряд практичних задач з проектування зварювальних цехів та виробництва зварювальних конструкцій. Призначено для студентів денної та дистанційної форми навчання спеціальності 131 «Прикладна механіка» за спеціалізацією 131.11 «Зварювання, спорідненні процеси та технології»
Keywords: навчальний посібник; модернізація зварювальних цехів; зварювальні цехи; розробка планування; побудова планування ділянки; коефіцієнт завантаження основного обладнання