Інноваційні технології підготовки вчителів в умовах євроінтеграції - Прокопенко, Іван Федорович (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті проаналізовано провідні тенденції розвитку інноваційних технологій підготовки майбутніх учителiв у сучасний період. Обґрунтовано доцільність їх aнaлiзу на засадах системного підходу. Охарактеризовано найвпливовіші нaуковi концепції модернізації змісту вищої педaгогiчної освіти.

The leading tendencies of future teachers training development system in the modern period is analyzed in the article. The appropriateness of its modernization on the basis of system approach is supported. The most influential scientific concepts of modernization content of higher pedagogical education are characterized
Innovative technologies of preparation of teachers are in the conditions of eurointegration
Keywords: майбутній вчитель; інноваційні технології; загальна компетентність; future teacher; innovative technologies; general competence