Менеджмент якості в аспекті конкурентоспроможності об`єктів - Грінченко, Микола Петрович; Лобач, Олена Володимирівна; Гринченко, Марина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2016)
Розглянуто проблему в аспекті конкурентоспроможності об`єктів. Висвітлено принципи і методи оцінки конкурентоспроможності об’єктів. Викладено сучасні концепції менеджменту якості та інструменти управління якістю у проектах, а також підходи до розробки та реалізації стратегії підвищення конкурентоспроможності об’єктів. Значну увагу приділено розбору прикладів застосування описаних інструментів та методів для розв’язання важливих для практики задач. Призначено для студентів, аспірантів, фахівців, які вивчають галузі менеджменту якості, управління проектами, займаються розробкою і реалізацією стратегій розвитку підприємств.
Keywords: сучасна концепція управління якістю; методи Г. Тагуті; структурування функції якості; методи ресурсозбереження; інноваційний менеджмент