Mazin, S. V.Myronenko, L. S.Timchenko, V. K.2023-12-112023-12-112023Mazin S. V. Effect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauce [Electronic resource] / S. V. Mazin, L. S. Myronenko, V. K. Timchenko // Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості : зб. матеріалів 11-ї Міжнар. наук.-практ. конф., 18-19 листопада 2023 р. / ред. кол.: Л. Л. Товажнянський [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – С. 233 – 239.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71740enmicroencapsulationstarchprobioticsalginatenatural polymersinoculation of probioticsмікрокапсулюваннякрохмальпробіотикиальгінатприродні полімериінокуляція пробіотиківEffect of starch microencapsulation on survival of lactobacillus casei and bifidobacterium bifidum in mayonnaise sauceArticle