Анан'єва, Валерія ВікторівнаКричковська, Лідія Василівна2019-04-222019-04-222016Анан'єва В. В. Аналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктах / В. В. Анан'єва, Л. В. Кричковська // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я (MicroCAD–2016) : наук. вид. : тези доп. 24-ї міжнар. наук.-практ. конф., [18-20 травня 2016 р.] : у 4 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2016. – С. 241.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/40816ukолієжирова продукціяолійно-жирова продукціяконцентрат виноградних вичавокнизькококалорійні соусиАналіз антиокислювальних властивостей концентрату виноградних вичавок в емульсійних продуктахThesis