Оцінка температурного стану стінки камери згоряння поршня з шаром нагару - Марченко, Андрій Петрович; Шпаковський, Володимир Васильович; Пильов, Вячеслав Володимирович; Матвєєнко, Володимир Володимирович; Обозний, Сергій Володимирович (НТУ "ХПІ", 2012)
В роботі приведено результати вимірювання шару нагару, що утворився за незначний час роботи двигуна. Здійснено моделювання температурного стану поверхонь з нагаром та порівняно його з випадком наявності штучної частково-динамічної теплоізоляції.
Keywords: двигуни внутрішнього згоряння; вимірювання шару нагару; температурний стан камери згоряння; корундове покриття