Дью-ділідженс як складова комплаєнс-діяльності промислових підприємств - Перерва, Петро Григорович (Вежа-Друк, 2021)
Доведено, що за результатами виконання процедур дью-ділідженс виявляються відповідні напрямки виробничо-комерційної роботи промислових підприємств, які потребують особливої уваги в сфері комплаєнс. Якраз в цих сферах діяльності виявляються та ідентифікуються різні види комплаєнс-ризиків, що впливають на економічні результати діяльності підприємства.
Keywords: виробничі послуги; комерційна робота; інвестиційні проекти; аудиторські послуги