Економічні детермінанти ефективності маркетингової діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Ефективність маркетингової діяльності промислового підприємства залежить від комплексу економічних детермінант, серед яких важливе значення мають витрати на маркетинг, технологічні інновації, конкурентне середовище, цінова політика, споживчий попит та економічна стабільність.
Keywords: маркетингова діяльність; ринкова економіка; ефективність; промислові підприємства; інновації; маркетингові технології