Activities based on internet content for ESP - Levin, Ye. D.; Karlyuk, S. V.; Левін, Євген Давидович; Карлюк, Сергій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
The article deals with benefits and limitations of a content-based approach to ESP and examines how WebQuests can be integrated into ESP teaching.

Розглядаються переваги та обмеження застосування матеріалів контенту у викладанні професійно-орієнтованої англійської, а також шляхи інтеграції веб-квестів в навчання
Викладання професійно орієнтованої англійської мови з застосуванням інтернет-середовища
Keywords: english for special purposes (ESP); content-based activities; Internet-based information; WebQuest; specialized vocabulary; background information; problem solving; професійно орієнтована англійська; види діяльності на основі контенту; інформація з інтернету; веб-квест; фонова інформація; вирішення проблеми