Формування програми маркетингу для електротехнічних засобів автоматизації - Косенко, Софія Андріївна; Агейонок, Віталій (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді доведено, що маркетингове дослідження ринку електротехнічних засобів автоматизації – це комплексний процес, який спрямований на вивчення та аналіз різних аспектів цього ринку з метою оцінки потенціалу для просування продукції. Даний ринок включає широкий спектр технологій, таких як програмовані логічні контролери (ПЛК), системи управління, датчики, приводи, мережеві пристрої, робототехнічні системи та інші засоби автоматизації
Keywords: програма маркетингу; ринок; технології; електротехнічна продукція; ефективність; промислові підприємства