Харчовий функціональний продукт - Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2009)
Харчовий функціональний продукт, що містить рослинні олії, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої 40-60 %, нерафінованої кунжутної 5-30 %, соняшникової 20-45 % олій, причому перекисне число основи становить не вище 10 ммоль/кг 1/2 О, кислотне число - не більше 0,4 мг КОН/г, а співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 і омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).
Keywords: патент; корисна модель; сумішеві олії; жирнокислотний склад; соєва олія; індукція