Бєлінська, Анна ПавлівнаКричковська, Лідія Василівна2022-10-202022-10-202009Пат. на корисну модель 45762 Україна, МПК (2009) A23D 9/00. Харчовий функціональний продукт / Бєлінська А. П, Кричковська Л. В. ; власник НТУ "ХПІ" (Україна). – № u200905852 ; заявл. 09.06.2009 ; опубл. 25.11.2009, Бюл. № 22. – 2 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/58584Харчовий функціональний продукт, що містить рослинні олії, який відрізняється тим, що як основу рослинних олій він містить суміш рафінованої соєвої 40-60 %, нерафінованої кунжутної 5-30 %, соняшникової 20-45 % олій, причому перекисне число основи становить не вище 10 ммоль/кг 1/2 О, кислотне число - не більше 0,4 мг КОН/г, а співвідношення полінасичених жирних кислот омега-6 і омега-3 в основі - (9:1)-(10,0:1).ukпатенткорисна модельсумішеві оліїжирнокислотний складсоєва оліяіндукціяХарчовий функціональний продуктTechnical Report