Основні підходи до управління інформаційними потоками бізнес-діяльності промислових піприємств України - Птіцина, Л. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті наведені основні підходи до управління інформаційними потоками бізнес-діяльності промислових підприємств України. Дані підходи визначені по 3-х напрямках, а саме: управління інформаційними потоками і його складові, ступені формування інформаційної системи управління і формалізація процесу розвитку (розробка процедур управління).

In the article the basic going is resulted near a management informative streams business - to activity of industrial enterprises of Ukraine. These approaches are marked on a 3-m to directions, namely: management and his constituents, stages of forming of management information and formalization of process of development informative streams (development of management procedures).
Keywords: інформаційне забезпечення; методи оптимізації; формалізація; керівники-управлінці; ефективне управління; соціально-економічна система