Робоча програма з навчальної дисципліни "Фізичне виховання. Спеціалізація з виду спорту "Бадмінтон" - Любієва, Вікторія Альбертівна; Жаркова, Євгенія Євгеніївна (My University, 2023)
Мета навчальної дисципліни «Фізичне виховання. Спеціалізація з виду спорту «Бадмінтон» передбачає: виховання у студентів потреби оволодівати знаннями, уміннями й навичками у виді спорту «Бадмінтон»; збереження і зміцнення здоров’я; послідовне формування фізичної культури особистості фахівця, яка відповідає першому (бакалаврському) рівню вищої освіти; застосування набутих цінностей в життєдіяльності майбутніх фахівців.
Keywords: робоча програма; фізична культура; спорт; спортивні ігри; навчальний процес; професійні компетенції