Стан розвитку електронного навчання в Україні - Кухаренко, Володимир Миколайович (Місьдрук, 2015)
Розвиток електронного навчання визначається рівнем застосування інформаційних технологій та інформаційною і педагогічною культурою викладачів. В Україні велика увага приділяється засвоєнню інформаційних технологій для навчального процесу. Створені умови підвищення рівня педагогічної культури електронного навчання.

The development of e-learning determined by the level use of information technology and information and pedagogical culture of teachers. In Ukraine pays great attention to mastering information technology to the educational process. Created conditions improve pedagogical culture of e-learning.
Keywords: інформаційні технології; навчальний процес; дистанційні курси; соціальні мережі