Методичні вказівки до проходження практики студентами 4 та 5 курсів спеціальності 035 "Філологія", спеціалізація 035.041 "Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська" - Ковальова, Євгенія Ігорівна; Акоп'янц, Нуну Михайлівна (My University, 2019)
Методичні вказівки є керівництвом до проходження навчальної практики з перекладу студентів спеціальності 035 "Філологія". Їх мета – визначити основні завдання практики та питання, які потребують дослідження, організаційні засади її проведення та оформлення і захисту результатів практики.
Keywords: методичні вказівки; практика виробнича; мова іноземна; перекладач; процес навчальний; підготовка фахівців