Сучасні підходи та методи використання конструкційних резервів зниження матеріалоємності кузовів вантажних вагонів - Фомін, О. В.; Бурлуцький, Олексій Вікторович (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті представлені запропоновані підходи визначення та використання конструкційних резервів зниження матеріалоємності складових елементів кузовів вантажних вагонів. Наведено результати застосування таких підходів.

In the article approaches proposed definition and use of reserves decline of structural components freight car body. The results of application such approaches.
Keywords: залізничний транспорт; організація перевезень; модернізація інфраструктури; оновлення рухомого складу; проектування кузовів; railways freight car; construction backlogs