Сучасний фітнес як оздоровча система - Шевакова, І. С.; Капустіна, Т. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Розглянуто основні критерії розвитку сучасного фітнесу як оздоровчої системи. Визначено основні поняття, значення, особливості розвитку сучасного фітнесу. Досліджено загальні положення сучасного фітнесу як оздоровчої системи.
Keywords: здоров'я; стиль життя; фізична активність; здоровий спосіб життя; сучасні технології; правильне харчування