Мораль і етіка міжнародних політичних комунікацій - Мусієнко, І. В. (НТУ "ХПІ", 2017)
У статі поданий аналіз проблеми присутності моралі у міжнародних політичних комунікаціях.

This paper presents an analysis of the problem of the presence of morality in international political communications.
Morality and ethics of international political communications
Keywords: міжнародні стосунки; інформаційні потоки; інформаційні війни; суспільний устрій; аморальна політика; подвійні стандарти; права людини; порушення; international relations; morality; political communication