Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Управління персоналом" - Другова, Олена Сергіївна; Назарова, Тетяна Юріївна; Гуріненко, Наталія Віталіївна; Чайкова, Олена Ігорівна (НТУ "ХПІ", 2018)
Метою методичних рекомендацій до практичних занять є надання системного характеру самостійній роботі студентів з дисципліни «Управління персоналом» в процесі набуття необхідного рівня знань та навичок, які передбачені освітньо-кваліфікаційними характеристиками відповідних фахових напрямів. Методичні рекомендації мають сприяти формуванню здатності самостійно опановувати методологічні основи та сутність системного підходу до управління персоналом, засвоєнню сучасних концепцій управління персоналом і вмінню використовувати їх на практиці, підкріпленому необхідними навичками користування новітніми методами і технологіями управління персоналом. Цьому має сприяти регулярна робота за програмою курсу, підготовка до семінарських занять, виконання індивідуальних завдань і відповідних розрахунків, підготовка та розгляд практичних ситуацій, здійснення самоконтролю знань, умінь і навичок.
Keywords: політика кадрова; управління стратегічне; менеджмент кадровий; резюме; служба кадрова; діловодство кадрове; місце робоче; вакансія; орієнтація професійна; адаптація; рентабельність персоналу; розвиток персоналу; рух персоналу