Підвищення конкурентоспроможності залізничних перевезень шляхом управління параметрами вантажних поїздопотоків - Мозолевич, Г. Я. (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті запропоновано за рахунок управління параметрами маси та довжини поїздів зменшити загальні витрати учасників логістичного ланцюгу вантажопотоків.

There was suggested the possible way of reduction of the total cost of the participants of the logistical chain by means of the controlling the parameters of the mass and length of the trains.
Keywords: напрямок залізничний; маса поїзда; довжина поїзда; витрати; railway direction; mass of a train; length of a train; competitiveness