Методичні вказівки для самостійної роботи з дисципліни "Економіка підприємства" - Кучіна, Світлана Едуардівна; Майстро, Руслана Григорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Поглиблене усвідомлення інноваційних явищ і вміння їх розв’язувати неможливе без оволодіння науковим апаратом і логікою наукового економічного процесу. У зв’язку цим постає потреба впровадження ефективних технологій організації науково-дослідницької роботи студентів з її орієнтацією на економіку підприємства.
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; економіка підприємства; фонди підприємства; прогнозування; планування; витрати; собівартість продукції