Михайліченко, Вілімін ПетровичНечипоренко, Дмитро ІгоровичНовожилова, Тетяна БорисівнаСебко, Вадим ВадимовичПітак, Інна ВячеславівнаПітак, Олег Ярославович2021-02-222021-02-222020Розрахунок і конструювання посудин і апаратів хімічної та харчової промисловості : підручник. Ч. 1 / В. П. Михайліченко [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Харків : НТУ "ХПІ", 2020. – 280 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51173Наведено загальні відомості стосовно основ конструювання посудин та апаратів, короткі теоретичні відомості, які лежать в основі інженерних методик розрахунків тонкостінних посудин, практичну частину з прикладами, які ілюструють застосування розрахункових залежностей та типових елементів конструкцій. Призначено для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" блоку дисциплін "Обладнання хімічних виробництв і підприємств будівельних матеріалів", "Обладнання переробних та харчових виробництв" усіх форм навчання.ukпідручниктеорія тонкостінних оболоноккоефіцієнти міцності зварних швівциліндричні обичайкидопустима напругаРозрахунок і конструювання посудин і апаратів хімічної та харчової промисловості. Частина 1Bookhttps://orcid.org/0000-0002-5570-1061https://orcid.org/0000-0003-2551-6954https://orcid.org/0000-0002-3561-6281https://orcid.org/0000-0003-4935-8225https://orcid.org/0000-0001-5912-4604