Реалізація політики гендерної рівності у Збройних Силах України - Калагін, Юрій Аркадійович (Impress, 2019)
Метою статті є доведення результатів дослідження можливих шляхів упровадження гендерної політики в діяльність Збройних Сил України. Визначення можливих шляхів впровадження гендерної політики повинно здійснюватися на основі міжнародних і національних зобов’язань щодо забезпечення гендерної рівності та прав жінок.
Keywords: гендер; гендерна рівність; Збройні Сили України; сектор безпеки і оборони України; права жінок; гендерна політика