Частотний аналізатор та генератор коливальної частоти - Сосєдка, Вілій Лукич (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано структуру генератора коливальної частоти (ГКЧ) та частотного аналізатора, що дозволяє проводити частотний аналіз за будь-якою повною ортогональною системою функцій. Причому частотний аналіз можна проводити паралельно на n інтервалах (де n довільне число) і одночасно, якщо доцільно, у різних повних ортогональних системах функцій.
Frequency Analyzer аnd Generator Oscillation Frequency
Keywords: генератор коливальної частоти; частотні аналізатори; ортогональні системи функцій; системи регулювання