Організація та наповнення інформаційного освітнього середовища з метою формування базових професійних компетенцій - Уманець, Володимир Олександрович (НТУ "ХПІ", 2013)
В статті розглядаються шляхи і засоби, необхідні для організації та наповнення інформаційного освітнього середовища професійно-технічного навчального закладу з метою формування базових професійних компетенцій кваліфікованих робітників з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин у процесі професійної підготовки.

In this paper, we consider the ways and means necessary for the organization and content of the information educational environment vocational school in order to develop basic professional competencies of skilled workers for repair and maintenance of computers computing during training.
Organization and content of information educational environment in order to develop professional competencies base
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; ремонт; обслуговування; машини лічильно-обчислювані; кваліфікація