Гендерні аспекти міжособистісних відносин студентської молоді - Журавльова, Т. Г.; Васильєва, Ірина Геннадіївна (НТУ "ХПІ", 2011)
У роботі розглядається зв’язок між особливостями міжособистісного сприймання та статево-рольовими особливостями студентів.

In work the communication between the features of interpersonality perception and hollow-role features of students is examined.
Keywords: міжособистісне спілкування; міжособистісне сприймання; статево-рольові характеристики; перцепція