Методичні вказівки до переддипломної практики - Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Носирєв, Олександр Олександрович; Чайка, Тетяна Юріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», практика здобувачів вищої освіти є невід’ємною складовою частиною процесу навчання в Університеті. Її спрямовано на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання, набуття й удосконалення практичних навичок і вмінь, визначених освітньою програмою підготовки фахівців за спеціальністю «Туризм і рекреація». Відповідно до Стандарту вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Туризм і рекреація» освітньою програмою «Туристичний бізнес»/ «Подорожі, туризм і рекреація» у 8 семестрі передбачено переддипломну практику.
Keywords: методичні вказівки; навчальний процес; педагогічна діяльність; вища освіта; переддипломна практика; туристичні послуги