Матрична модель економічного оцінювання діяльності промислового підприємства - Пономарьов, Владислав Дмитрович (Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025)
В доповіді визначено, що матричний підхід дозволяє структурувати великі обсяги даних, відображаючи їх у зручній формі, придатній для візуалізації взаємозв’язків і пріоритетів між різними економічними показниками. Такий підхід особливо корисний у промисловому секторі, де складність виробничих процесів, багаторівнева система управління та необхідність швидкого реагування на зміни вимагають чіткої аналітичної бази
Keywords: економічна оцінка; економіка; розвиток; ефективність; промислові підприємства