Дослідження електромагнітних процесів у напівпровідниковому перетворювачі з семизонним регулюванням вихідної напруги і електромеханічним навантаженням - Михайленко, Владислав Володимирович (НТУ "ХПІ", 2015)
Розроблено нові математичні моделі електромагнітних процесів у трифазних електричних колах напівпровідникових перетворювачів з багатоканальним зонним регулюванням фазних напруг без урахування енергетичних втрат у напівпровідникових комутаторах для швидкої оцінки впливу параметрів навантаження на рівень і форму вихідної напруги.

New mathematical models of the electromagnetic processes in three-phase electric circuits of the semiconductor converters with many-server zoned regulation of phases voltages disregarding losses in semiconductor commutators for quick estimation of the influence of parameter of loads on the level and shape of the output voltage are developed.
Investigation of electromagnetic processes in a semiconductor converter with seven-zone regulation of output voltage and electromechanical load
Keywords: електромагнітні процеси; вихідні напруга; струм; двигун постійного струму; метод багатопараметричних модулюючих функцій; electromagnetic processes; output voltage; current; DC motor; method of multivariable modulating functions