Традиції українського спорту в Канаді: герої спортивного року-82 - Лях-Породько, О. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Здійснено аналіз традицій українського спорту в Канаді. Визначено лауреатів найкращих спортсменів 1982 року. Проаналізовано спортивні досягнення атлетів. З'ясовано роль спортсменів Канади, які мають український родовід у розвитку спортивного руху країни.
Keywords: спорт; діаспора; Канада; Україна; sport; diaspora; Canada; Ukraine