Розрахунок параметричного та трансформаторного електромагнітних перетворювачів - Зайцева, Лілія Василівна; Хомяк, Юрій Валентинович; Познякова, Маргарита Євгенівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Навчально-методичний посібник містить теоретичні матеріали з методів і приладів для контролю параметрів металевих виробів. Наведено приклади застосування та розрахунку параметричного та трансформаторного перетворювачів. У посібнику використано результати роботи авторів у галузі неруйнівного електромагнітного контролю. Для студентів, що навчаються за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної та заочної форми навчання.
Keywords: навчально-методичний посібник; елктромагнітний контроль; магнітний контроль; вихорострумовий неруйнівний контроль; вимірювальні технології; електромагнітні перетворювачі