Самостійна робота студентів: психологічна структура, контроль, організація - Васильєва, Ірина Геннадіївна; Дегтярьова, В. Г.; Журавльова, Т. Г. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті описуються основні проблеми організації самостійної роботи студентів вищих навчальних закладів.

The article is devoted to the main problems of the organization of the high education students’ independent work.
The students’ independent work: psychological structure, control and organization
Keywords: свідомість; творчість; діяльність пізнавальна; мотивація