Модернізація зварювальних цехів - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Курс лекцій з навчальної дисципліни «Модернізація зварювальних цехів», в якому викладаються короткі теоретичні відомості по модернізації зварювальних цехів та ділянок, які дозволяють вирішити ряд практичних завдань по технології створення новітнього виробництва або оновлення існуючого підприємства. Курс лекцій містить список рекомендованих джерел та включає посилання на ресурси Інтернет. Для самостійного вивчення студентами денної, дистанційної та заочної форми навчання спеціальності 132 «Матеріалознавство».
Keywords: конспект лекцій; модернізація зварювальних цехів; елементи виробництва; дійсна і проектна потужність; зварювальне виробництво; типи виробництва