Скандинавська ходьба та її вплив на функціональний стан дихальної системи студентів - Азаренкова, Любов Леонідівна (Харківська державна академія фізичної культури, 2021)
У статті представлено показники функціонального стану дихальної системи студентів загальних груп з фізичного виховання основної медичної групи. Визначено приріст середньогрупових показників проби Штанге та Генче.
Keywords: студенти; функціональні проби; скандинавська ходьба; дихальна система