Фактор інформаційних технологій в соціально-економічному розвитку країни - Шаповал, Віктор Станіславович; Крамськой, Дмитро Юрійович; Синіговець, Ольга Миколаївна; Перерва, Петро Григорович (Луцький національний технічний університет, 2023)
Доведено, що дослідження процесу становлення нової української економіки є особливо актуальним з урахуванням ролі та значення нашої держави у розвитку світового господарства та економіки інтегрованої Європи, а також з урахуванням особливої ролі української держави в регулюванні економічних процесів, у тому числі процесів інформатизації. Представляється, що результати такого дослідження будуть слугувати основою для розробки практичних рекомендацій щодо розвитку вітчизняного інформаційного сектора в процесі трансформації української економіки.
Keywords: управлінські рішення; промислові підприємства; наслідки; оцінка; ефективність