Якість освіти в умовах євроінтеграції - Прокопенко, Іван Федорович (НТУ "ХПІ", 2009)
У статті розглянуті поняття "якість освіти", "вища освіта", "євроінтеграція", їм дані визначення та вказано на основні ознаки цих понять. Автор розкриває умови підвищення якості освіти, однією з яких вважає євроінтеграцію.

In the article the notions are considered «quality of education», «higher education», «eurointegration», to them the decisions are given and it is indicated on the basic signs of these notions. An author exposes the terms of upgrading education, one of which counts eurointegration.
Quality of education in the conditions of eurointegration
Keywords: освіта вища; школа вища; компетенція; модернізація; підготовка професійна; фахівець; процес навчальний; виховання; Болонський процес; студент; програма навчальна; моніторинг; технології педагогічні